محل تبلیغات شما
موارد آموزشی دوره کیک ساز و ترساز :

نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،

 و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،

 پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،

چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،

کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،

لوف خرما و گردو  با رویه پنیر خامه ای ،

 پای سیب فرانسوی ، تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،

اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ، کیک شیفون 

فرم دادن خامه و نحوه  آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،

رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،

خمیر فوندانت و  خمیر مارسیپان  و طریقه رنگ کردن آن ها ،

کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ  ،

رویال آیسینگ ، کرم قهوه ،  کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،

نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ، 

کار با خامه و سرماسوره ها ( 3 تا 5 عدد )  

 

 

شروه دوره هفتم اردیبهشت ۱۳۹۸ 

ویژه شاغلین 

۰۹۱۰۹۱۷۸۹۳۸

۰۲۱۸۸۶۳۵۷۸۱

@amoozeshgah.darchin

 

نانوایی، قنادی ، سالاد ساز و اردور ساز ، آشپزی ملل ، فینگر فود ، باریستایی

دوره مهر ماه ۱۳۹۸ قنادی کیک ساز و تر ساز ویژه حتی کارمندان و شاغلین

برنامه به خانه برمیگردیم پخش زنده شبکه پنج نهم خرداد ۱۳۹۸

، ,کیک ,خامه ,ها ,ای ,قنادی ,، کیک ,خامه ای ,کیک با ,، کرم ,و گردو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معرفی کتاب