نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،
و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،
پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،
چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،
کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،
لوف خرما و گردو با رویه پنیر خامه ای ،
پای سیب فرانسوی ، تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،
اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ، کیک شیفون
فرم دادن خامه و نحوه آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،
رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،
خمیر فوندانت و خمیر مارسیپان و طریقه رنگ کردن آن ها ،
کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ ،
رویال آیسینگ ، کرم قهوه ، کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،
نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ،
کار با خامه و سرماسوره ها ( 3 تا 5 عدد )
شروه دوره هفتم اردیبهشت ۱۳۹۸
ویژه شاغلین
۰۹۱۰۹۱۷۸۹۳۸
۰۲۱۸۸۶۳۵۷۸۱
@amoozeshgah.darchin
نانوایی، قنادی ، سالاد ساز و اردور ساز ، آشپزی ملل ، فینگر فود ، باریستایی
دوره مهر ماه ۱۳۹۸ قنادی کیک ساز و تر ساز ویژه حتی کارمندان و شاغلین
، ,کیک ,خامه ,ها ,ای ,قنادی ,، کیک ,خامه ای ,کیک با ,، کرم ,و گردو
درباره این سایت