محل تبلیغات شما
موارد آموزشی دوره کیک ساز و ترساز :

نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،

 و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،

 پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،

چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،

کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،

لوف خرما و گردو  با رویه پنیر خامه ای ،

 پای سیب فرانسوی ، تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،

اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ، کیک شیفون 

فرم دادن خامه و نحوه  آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،

رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،

خمیر فوندانت و  خمیر مارسیپان  و طریقه رنگ کردن آن ها ،

کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ  ،

رویال آیسینگ ، کرم قهوه ،  کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،

نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ، 

کار با خامه و سرماسوره ها ( 3 تا 5 عدد )  

 

 

شروه دوره هفتم اردیبهشت ۱۳۹۸ 

ویژه شاغلین 

۰۹۱۰۹۱۷۸۹۳۸

۰۲۱۸۸۶۳۵۷۸۱

@amoozeshgah.darchin

 

نانوایی، قنادی ، سالاد ساز و اردور ساز ، آشپزی ملل ، فینگر فود ، باریستایی

دوره مهر ماه ۱۳۹۸ قنادی کیک ساز و تر ساز ویژه حتی کارمندان و شاغلین

برنامه به خانه برمیگردیم پخش زنده شبکه پنج نهم خرداد ۱۳۹۸

، ,کیک ,خامه ,ها ,ای ,قنادی ,، کیک ,خامه ای ,کیک با ,، کرم ,و گردو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها