بعد از گذراندن دوره به هنرجویان گواهینامه معتبر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور داده میشود
گذراندن دوره کنترل ایمنی بهداشت در مواد غذایی و نوشیدنی برای تمامی دوره ها اامی میباشد .
پروژه عملی آن بازدید از کیترینگ هواپیمایی میباشد که میبایست یک گزارش کتبی از روز بازدید تحویل آموزشگاه داده شود .
1.دوره کیک ساز و تر ساز :
موارد آموزشی دوره کیک ساز و ترساز :
نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،
و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،
پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،
چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،
کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،
لوف خرما و گردو با رویه پنیر خامه ای ، پای سیب فرانسوی ،
تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ،
کیک شیفون،فرم دادن خامه و نحوه آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،
رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،
خمیر فوندانت و خمیر مارسیپان و طریقه رنگ کردن آن ها ،
کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ ،
رویال آیسینگ ، کرم قهوه ، کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،
نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ، کار با خامه و سرماسوره ها
2.دوره نان های حجیم و نیمه حجیم ، خمیر ساز ماهر ، فردار ماهر
نان لواش_ نان تافتون _ نان شیرمال _ نان بربری _ نان روگن یا چاودار
دونات یا پیراشکی _نان فانتزی به طرح های مختلف _ نان سوخاری
نان همبرگر _ نان باگت_ نان رژیمی_نان لقمه ای شیرین _نان حجیم
سیر و ریحان _ نان میلک رول _نان سوپ با شوید _نان صبحانه
استرالیایی قیسی و کشمش _نان تست _نان قندی_ کیک یزدی _
نان کشمشی_نان بریوش _نان سبوس دار _نان پیتزا _
پنچیک روسی _نان پاکتی هندی یا پیتا یونانی و. . .
3.دسرساز بین المللی :
انواع دسر ،کرم ، شارلوت ، چیز کیک ،
موس ،کرپ،تیرامیسو،پیچملبا،آلاسکا بستنی ایتالیایی ،
ژله موزاييك يا ژله شيشه اي .
4.متصدی کافی شاپ
نگاهی اجمالی با تاریخچه قهوه و مشتقات آن
(ترکیش کافی یا قهوه ترک ،قهوه موکای عربی ،اسپرسو ، لونگو ، ریسترتو ،
لاته ماکیاتو ،اسپرسو ماکیاتو ، کافه لاته ایتالیایی،اسپرسو کن پانا،فیلتر کافی،
کاپوچینو و نحوه کار با شابلون ها برای تزیین آن ، قهوه امریکانو ،هات چاکلت . )
چيز كيك بيسيك ( با پخت/بدون پخت ) ، موس شكلات يا قهوه ، تيراميسوي ايتاليايي
نحوه طراحی و نقش انداختن کاپوچینو و کار با شابلون ها .
* نکات خاص برای سرو هر نوشیدنی متناسب با ظروف مخصوص ،
فنجان یا لیوان آن .
نحوه تزیین داخل لیوان ها ،آشنایی با سس توت فرنگی ، شکلات و.
شیک ها و گلاسه ها ،اسموتی ها :
میلک شیک (وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی ، موز ، ، )
گلاسه ( کافه گلاسه ، شکلات گلاسه ، لمون گلاسه ، اورنج گلاسه ، . )
اسموتی ( شاتوت ، توت فرنگی ، شلیل ، انبه ، )
دمنوش ها و انواع چای :
آویشن ، گل گاوزبان ، دارچین ،بیدمشک ، خاکشیر . /
چای سبز ( نحوه دم کردن آن با فنجان های مخصوص، چای سیاه و سفید
نحوه طعم دار کردن آن ، چای ترش/قرمز ، چای زنجفیل ،چای نعنا ، .
اسنک ها :
با تنوع در نظر گرفته شده و سس مخصوص آموزشگاه دارچین
ارتباط با ما : 028635781 - 09109178938
اینستاگرام :
#amoozeshgah.darchin
نانوایی، قنادی ، سالاد ساز و اردور ساز ، آشپزی ملل ، فینگر فود ، باریستایی
دوره مهر ماه ۱۳۹۸ قنادی کیک ساز و تر ساز ویژه حتی کارمندان و شاغلین
، ,نان ,کیک ,ها ,دوره ,نحوه ,، کیک ,گلاسه ، ,فرنگی ، ,آن ، ,کردن آن
درباره این سایت