دوره نان های حجیم و نیمه حجیم ،خمیر ساز ماهر ،فر دار ماهر : نان لواش_ نان تافتون _ نان شیرمال _ نان بربری _ نان روگن یا چاودار دونات یا پیراشکی _نان فانتزی به طرح های مختلف _ نان سوخاری نان همبرگر _ نان باگت_ نان رژیمی_نان لقمه ای شیرین _نان حجیم سیر و ریحان _ نان میلک رول _نان سوپ با شوید _نان صبحانه استرالیایی قیسی و کشمش _نان تست _نان قندی_ کیک یزدی _ نان کشمشی_نان بریوش _نان سبوس دار _نان پیتزا _ نان جو _ پنچیک روسی _نان پاکتی هندی یا پیتا یونانی و. .
#ویژه شاغلین
شروع ثبت نام دوره نانوایی با اعطای سه دیپلم از سازمان آموزش فنی حرفه ای
*شروع دوره ساعت ۴ بعدازظهر هشتم اردیبهشت
#۰۹۱۰۹۱۷۸۹۳۸#۰۲۱۸۸۶۳۵۷۸۱
@amoozeshgah.darchin : instagram
نانوایی، قنادی ، سالاد ساز و اردور ساز ، آشپزی ملل ، فینگر فود ، باریستایی
دوره مهر ماه ۱۳۹۸ قنادی کیک ساز و تر ساز ویژه حتی کارمندان و شاغلین
برنامه به خانه برمیگردیم پخش زنده شبکه پنج نهم خرداد ۱۳۹۸
نان , نان ,دوره ,حجیم ,دار ,ساز ,یا پیتا ,پیتا یونانی ,یونانی و ,هندی یا ,پاکتی هندی
درباره این سایت