محل تبلیغات شما
دوره نان های حجیم و نیمه حجیم ،خمیر ساز ماهر ،فر دار ماهر :  نان لواش_ نان تافتون _ نان شیرمال _ نان بربری _ نان روگن یا چاودار   دونات یا پیراشکی _نان فانتزی به طرح های مختلف _ نان سوخاری  نان همبرگر _ نان باگت_ نان رژیمی_نان لقمه ای شیرین _نان حجیم  سیر و ریحان _ نان میلک رول _نان سوپ با شوید _نان صبحانه   استرالیایی قیسی و کشمش _نان تست _نان قندی_ کیک یزدی _  نان کشمشی_نان بریوش _نان سبوس دار _نان پیتزا _  نان جو _ پنچیک روسی _نان پاکتی هندی یا پیتا یونانی و. .   

 

 

#ویژه شاغلین 

شروع ثبت نام دوره نانوایی با اعطای سه دیپلم از سازمان آموزش فنی حرفه ای 

*شروع دوره ساعت ۴ بعدازظهر  هشتم اردیبهشت 

 

#۰۹۱۰۹۱۷۸۹۳۸#۰۲۱۸۸۶۳۵۷۸۱ 

@amoozeshgah.darchin : instagram 

 

 

نانوایی، قنادی ، سالاد ساز و اردور ساز ، آشپزی ملل ، فینگر فود ، باریستایی

دوره مهر ماه ۱۳۹۸ قنادی کیک ساز و تر ساز ویژه حتی کارمندان و شاغلین

برنامه به خانه برمیگردیم پخش زنده شبکه پنج نهم خرداد ۱۳۹۸

نان , نان ,دوره ,حجیم ,دار ,ساز ,یا پیتا ,پیتا یونانی ,یونانی و ,هندی یا ,پاکتی هندی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت بازرگانی حمل ونقل بین المللی آتایول گنجشکهای پاییز